EUROPSKA LIGA

Hajduk ide na bukureštanski Dinamo

16.07.2010 u 13:40

Bionic
Reading

Hajduk, Cibalia te Šibenik u petak su saznali imena protivnika trećeg pretkola Europske lige. Tako je ždrijebom odlučeno da Hajduk igra s pobjednikom između Olimpije Balti i bukureštanskog Dinama, Cibalija protiv sofijskog CSKA, dok bi Šibenik trebao igrati s pobjednikom susreta između Cercle Bruggea i TPS-a

Hajduk je u petak saznao ime suparnika u trećem, pretposljednjem, pretkolu Europa lige. Tako će bijeli prolazak tražiti protiv pobjednika ogleda između moldavske Olimpije Balti i bukureštanskog Dinama. S obzirom na to da je rumunjski klub lako slavio u prvoj utakmici 2:0, sasvim je izgledno da će bijele čekati protivnik poznatog imena – Dinamo. Hajduk će prvu utakmicu 29. srpnja gostovati, a uzvrat je na Poljudu 5. kolovoza.

Nakon senzacionalne pobjede Šibenika na Cipru protiv Anorthosisa, Šibenčani se s pravom mogu nadati trećem kolu i ogledu protiv pobjednika ogleda između belgijskog Cercle Bruggea i finskog TPS-a. U prvoj utakmici finski je klub slavio sa 1:0.

Cibalia pak mora nadoknaditi minus od jednog gola s gostovanja iz Sjeverne Irske protiv Cliftonvillea. Ako im u Vinkovcima to uspije, u grad na Bosutu doći će CSKA iz Sofije.