TALIJANI SE RASPISALI

Stiglo vrijeme za Maradonin povratak u Napoli?

07.07.2010 u 17:16

Bionic
Reading

'Sedam dugih godina' poznata je pjesma Novih fosila, ali i veza između Napolija i Maradone. U to vrijeme najbolji nogometaš svijeta oduševljavao je ispod Vezuva i Napoliju donosio brojne trofeje. Talijanski mediji danas pišu da je na pragu Maradonin povratak u Napoli

Vrhunac igračke karijere, naravno klupske, Diego Armando Maradona imao je u talijanskom Napoliju, čiji je dres nosio od 1984. do 1991. godine. S klubom s juga Italije Maradona je dva puta osvojio talijansko prvenstvo, jednom kup i superkup, ali i Kup UEFA.

Aktualni argentinski izbornik prema pisanju argentinskih i talijanskih novinara vraća se na mjesto sreće.

'Klub iz Napulja Maradoni nudi trenerski posao', pišu talijanski mediji, a Corriere dello Sport čak i tvrdi 'Maradona je prihvatio ponudu kluba'. Prema tome, bez obzira što uživa veliku podršku svih u Argentini, Maradona će napustiti izborničko mjesto.

'Poznata je Maradonina izjava da sanja povratak u Napoli i treniranje kluba koji mu je u životu sve dao', sjetili su se novinari njegovih riječi s kraja lipnja, ali i nakon debakla s Njemačkom, kada je rekao da je svoj posao na klupi 'gauča' odradio.