TRENER SVIH TRENERA

Ćiro: Marković je kriv za aferu jer je sve ignorirao

18.06.2010 u 09:05

Bionic
Reading

Legendarni Ćiro Blažević trenutno se nalazi na mariborskom Pohorju gdje je na pripremama da Shanghaijem. No trener svih trenera, koji nema dlake na jeziku, obrušio se na predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića tvrdeći da je kriv za aferu Offside koja potresa hrvatski nogomet

Ćiro je doveo svoj Shanghai u Maribor da bi ga što bolje pripremio za sezonu. Kaže da uživa u Kini, no nedostaje mu Europa, ali zna sve što se događa.

O dolasku Velimira Zajeca u Dinamo nema dobro mišljenje.

'Ma Zajec neće uspjeti u Dinamu, oni prije njega još su i bili treneri s iskustvom, a on ga nema. Koga je vodio, one Engleze? Pa veli mi tadašnji predsjednik Portsmoutha Mandarić da je bio najlošiji ikad! A prvak će Hrvatske biti, pa tko god dođe u Dinamo, taj postane prvak! Drago mi je da je Mlinarić opet u Dinamu, a Zeko... Taj je što stariji, to zločestiji', kazao je Ćiro Blažević u razgovoru za Večernji list.

Legendarnog trenera pogodila je i korupcijska afera u hrvatskom nogometu poznatija pod kodnim imenom Offside.

'Prvi je kriv Vlatko Marković jer je ignorirao sve što je savršeno znao! Horvat iz Varteksa je moj prijatelj i kaže da ih je Mumlek izdao. Ne, Horvate! Ti si ih izdao jer im šest mjeseci nisi dao plaću! Ja bih banku orobio kad ne bih svojoj djeci mogao dati jesti! I Mumlek i Agić su sportaši, svakome se dogodi greška, a to su napravili jer nisu imali plaće', završio je Ćiro.