AKO VOZIŠ, NE PIJ

Igrač Chelseaja Obi Mikel uhićen jer je vozio pijan

26.01.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Mladi nigerijski veznjak i član Chelseaja John Obi Mikel malo se zaigrao s alkoholom te je pijan sjeo za volan svog automobila. Rezultat uhićenje je kaznena prijava za vožnju u pijanom stanju

Engleski nogometaši već dugi niz godina imaju tradiciju konzumiranja alkohola. Invazija stranih nogometaša na Otok nije promijenila tu tradiciju, dapače, upravo su ti stranci preuzeli lokalne navike. Tako nije rijedak slučaj da se nekog od nogometaša uhvati pijanog za volanom. A upravo se to dogodilo mladom Nigerijcu i članu Chelseaja Johnu Obi Mikelukoji je zbog vožnje u pijanom stanju uhićen.

Kako piše engleski Independent, Obi Mikel (21) je zaustavljen pred Stamford Bridgeom u 5.30 ujutro, a nakon što je utvrđeno da ima višak alkohola u krvi, uhićen je na licu mjesta.
Mikel će se zbog vožnje u alkoholiziranom stanju morati pojaviti pred sudom, a ako bude proglašen krivim, prijeti mu jednogodišnje oduzimanje vozačke dozvole ili čak odlazak u zatvor.

U Mikelovu klubu su, naravno, upoznati s tim da se igrači opijaju.

'Znamo da je Mikel uhićen i optužen za vožnju u pijanom stanju. Ne želimo ništa komentirati prije nego što budemo imali sve informacije u vezi s tim', prenosi The Sun riječi klupskog glasnogovornika.