IDE U RUMUNJSKU?

Jurčić: Pregovaram o preuzimanju Temišvara

04.06.2010 u 11:19

Bionic
Reading

Donedavni trener Dinama Krunoslav Jurčić uskoro bi mogao nastaviti karijeru u rumunjskom prvoligašu Temišvaru. Interes Rumunja potvrdio je i sam Jurčić

Kruno Jurčić završio je sezonu na klupi Dinama s kojim je osvojio naslov prvaka. Potom se sporazumno rastao s 'modrima', no moglo bi se lako dogoditi da bude kratko nezaposlen.

Naime, rumunjski su se mediji raspisali da je Temišvar, momčad koju je upravo Jurčić s Dinamom prošle sezone izbacio iz Europe, zainteresiran za donedavnog stratega kluba iz Maksimira.

'U ovom trenutku ne želim previše govoriti o pregovorima. Kontakata je bilo, ali ne bi bilo fer reći više. Ipak sam ja profesionalac', kazao je Jurčić u razgovoru za rumunjsku Gazzetu te nastavio:

'Rumunjska je liga, što je posve jasno, mnogo jača od HNL-a. Postoji pet jakih klubova koji se bore za naslov prvaka do zadnjeg trenutka, a veći dio njih ima visoku reputaciju u Europi. O nastupima Cluja u Ligi prvaka mnogo se govorilo. Voditi borbu s takvim momčadima bio bi izazov.'

No zasad je to daleko od realizacije. Tamošnji mediji špekuliraju imenima nekoliko kandidata za klupu Temišvara, a i pitanje je koliko su Rumunji spremni platiti Jurčića.