HRVATSKI REKORDER

Modrić ostaje Spurs uz plaću od 5,6 milijuna eura

30.05.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Bivši Dinamov igrač, a sada kreativac igre Tottenhama, produžio je ugovor s londonskim klubom za šest godina. Osim produžena ugovora, Luka je izborio i godišnju plaću od 5,6 milijuna eura

Luka Modrić jučer je potpisao novi šestogodišnji ugovor s Tottenhamom. Prema pisanju Sportskih novosti, hrvatski reprezentativac zarađivat će 5,6 milijuna eura godišnje. Tijekom subote u Dubrovnik je privatnim avionom doletio predsjednik Tottenhama Daniel Levy da bi potpisao ugovor s najvećom zvijezdom Spursa koju je u svoje redove želio dovesti Jose Mourinho i Real Madrid.

Domaćini predsjedniku Tottenhama bili su Zdravko i Zoran Mamić, koji su u sjajnim odnosima s londonskim klubom. Osim Lukinog potpisivanja novog ugovora, Mamići su dogovorili i gostovanje Tottenhama u Zagrebu povodom stogodišnjice Dinama.

Modrićevim novim potpisom za Tottenham riješena je budućnost hrvatskog reprezentativca kojega su, osim Reala, zvali i Manchester United, Chelsea, Inter i Bayern. Modrić se odlučio za Tottenham, klub čiji je ponajbolji igrač i u kojem će zarađivati ogroman novac.

Tako je propala priča o odlasku našeg reprezetativca u Real koja se pojavila ovih dana.