PUKNUO MU ADUKTOR

Niko Kranjčar ozlijeđen, nekoliko tjedana 'out'

23.01.2009 u 19:45

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač engleskog Portsmoutha Niko Kranjčar lakše je ozlijedio preponu te će prema pisanju službene internet stranice FC Portsmoutha sasvim sigurno preskočiti sljedeću utakmicu 'mornara' u 4. kolu FA Kupa protiv Swansea Cityja

Službena internet stranica Portsmoutha objavila je vijest kako je Niko Kranjčar ozljedio preponu te sigurno neće konkurirati za momčad u predstojećem ogledu protiv Swansea cityja. Riječ je o utakmici 4. kola FA Cupa koju Portsmouth kod kuće igra protiv spomenutog drugoligaša.

Glavni strateg mornara Tony Adams na današnjoj press konferenciji nije htio detaljnije govoriti o ozljedi hrvatskog reprezentativca, tek je nagovjestio kako ga neće biti neko vrijeme.

No, od liječnika hrvatske reprezentacije prof. dr. Borisa Nemeca saznali smo kako je Niki puknuo aduktor desne noge u duljini četiri centimetra, što je pokazao današnji pregled magnetskom rezonancom. Do ozljede je došlo u zadnjim minutama utakmice s Tottenhamom, kada je Kranjčar osjetio bol odnosno jače zatezanje u desnoj nozi. Nemec nam je kazao da slične ozljede zahtjevaju nekoliko tjedna pauze, razgovarao je s Nikom i prema njegovim riječima, ozljeda ne bi trebala biti ozbiljnije prirode. Dodao je da Kranjčar nema jake bolove, normalno hoda i započeo je s procesom fizikalne terapije.

Nadajmo se samo kako nastup Nike Kranjčara u Bukureštu neće doći u pitanje.