NAKON DIEGA DOŠAO DIEGO

Milito - junak koji je Interu donio sve naslove

23.05.2010 u 13:26

Bionic
Reading

Kada je na početku sezone Argentinac Diego Milito došao iz Genoe u Inter svi su mislili da se radi o igraču koji će na kapaljku dobivati minutažu. Na kraju se Milito pokazao kao kupnja desetljeća te je upravo on svojim golovima Interu donio sva tri naslova

Prije dolaska u Inter prošlog ljeta Diego Milito je bio jedan od brojnih argentinskih nogometaša koji igraju u Europi.

Nije imao status ekstra zvijezde kakav ima Leo Messi ili Cristiano Ronaldo. Ipak, na kraju sezone baš se Milito prometnuo u prvu zvijezdu svjetskog nogometa. Kada će se birati Zlatna lopta, bio bi red da je dobije upravo on.

Argentinski izbornik Diego Maradona u svojem je izborničkom mandatu dosta lutao i napravio nekoliko pogrešaka, no kardinalnu nije počinio. Ipak je pozvao Milita na Svjetsko prvenstvo. Ne sumnjamo da će mu to 30-godišnji Milito vratiti na najbolji mogući način.

A što reći o sezoni iza njega? Pobjedničkim golom protiv Siene u posljednjem kolu talijanskog prvenstva Interu je donio naslov prvaka Italije. Zatim, postigao je odlučujući pogodak u rimskom finalu talijanskog Kupa protiv Rome, a kao kruna je došlo madridsko finale Lige prvaka gdje je postigao oba pogotka za Inter i tako mu donio sam sve tri krune ove sezone.

Nakon Diega dobili smo novog Diega.

Diego, Diego, Diego, Diego Milito