NEKOLIKO SATI DO FINALA

Olić: Nije važno tko zabije, želim taj trofej

22.05.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Još je nekoliko sati ostalo do početka finala Lige prvaka između njemačkog Bayerna i talijanskog Intera. Apsolutno svi mediji i stručnjaci apostrofiraju Ivicu Olića kao glavnu opasnost za vrata Intera, no Ola tvrdi da mu je nebitno tko će zabiti pogodak, glavno da se osvoji trofej

Protagonisti večerašnjeg finala odavno su u Madridu gdje se spremaju za utakmicu istine. Za hrvatske ljubitelje nogometa to će biti itekako zanimljivo finale jer će na stadionu Santiago Bernabeu biti dva hrvatska nogometaša i oba u dresu Bayerna.

Dan prije utakmice novinari Večernjeg lista uhvatili su naše igrače u Madridu.

'Raspoloženje je sjajno, puni smo samopouzdanja. Malo smo nervozni, ali to je normalno i pozitivno, Bayern devet godina nije bio u finalu, to je velika stvar. Idemo po još jednu pobjedu, igrat ćemo, kao i uvijek, napadački i vjerujemo u trijumf', prenosi Večernji list riječi Ivice Olića kojeg mnogi ističu kao čovjeka koji bi mogao odlučiti utakmicu.

'Ma nije važno tko će zabiti gol, samo da pobijedimo i osvojimo taj trofej! Takva se šansa ukazuje jednom u životu, učinit ćemo sve da odemo do kraja i proslavimo naslov europskog prvaka. Bit će to pravi spektakl, nadam se sa sretnim završetkom za nas', zaključuje Olić.

Danijel Pranjić tvrdi da će pitanje pobjednika odlučivati sitnice.

Svi očekuju da bi naši ljudi odluke mogli biti Ivica ili Robben, ali ja mislim da će u toj utakmici o pobjedniku odlučiti netko treći', rekao je Pranjić.