Nogomet (NE)MOGUĆ POVRATAK

Cico: Mamić mora pitati Crnogorce za mene

Zdravko Mamić na presici u četvrtak zazivao je dolazak Zlatka Kranjčara na klupu Dinama koja je prazna nakon što je Kruno Jurčić odstupio. Legenda Dinama nema ništa protiv povratka u Maksimir, no s obzirom na to da je nedavno preuzeo Crnu Goru, smatra da je njegov povratak praktički nemoguć

U obraćanju medijima Zdravko Mamić spomenuo je nekoliko imena koje bi volio vidjeti kao trenere Dinama. Kao prvog među jednakima izvršni dopredsjednik maksimirskog kluba javno je pozvao Zlatka Kranjčara, da pješke dođe iz Crne Gore i sjedne na klupu Dinama.

Legendarni je Cico prije nekoliko mjeseci krenuo u avanturu s Crnom Gorom, a o svom mogućem povratku u Maksimir Cico tvrdi da mu poziv laska, ali…

'Jasno je to da je Dinamo uvijek u mojim razmišljanjima i moja želja, ali u ovom trenutku ja zaista na tu temu ne mogu davati izjave s obzirom na svoju funkciju. Ako uistinu postoji želja za mojim uslugama u Maksimiru, onda bi se to trebalo rješavati u dogovoru crnogorskog saveza i Modrih. Sasvim vam je jasno da sam ja u delikatnoj situaciji', kazao je Kranjčar za Sportske novosti.

No o Cicinom dolasku u Maksimir ne žele ni čuti čelnici Crne Gore.

'Bilo bi i od nas i od njega neozbiljno da sada tako naprasno prekinemo suradnju, a tek nedavno potpisali smo ugovor. Vrijedi do kraja 2011. godine, uz mogućnost produljenja ako izborimo nastup na EP-u. Dakle, Kranjčar ostaje izbornik Crne Gore, a za Dinamo uvijek ima vremena', kazao je za Večernji list prvi čovjek tamošnjeg saveza Dejan Savičević.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku