MODRIĆ NA METI VELIKANA

Ancelotti želi Luku, Chelsea nudi 20 milijuna

11.05.2010 u 10:14

Bionic
Reading

Luka Modrić svojom je igrom u dresu Tottenhama zaludio pola engleske lige. Nakon što je Manchester United pokazao zanimanje za njegove usluge, pojavio se i Chelsea koji je za njega spreman iskrcati 20 milijuna funti

Nakon što je osvojila Premiership, momčad Chelseaja već se okreće novoj sezoni. Kapetan ekipe sa Stamford Bridgea John Terry već je javno zatražio od vlasnika Romana Abramoviča da otvori novčanik da se Chelsea pojača u novoj sezoni i obrani naslov, ali i napravi korak više u Ligi prvaka.

Engleski mediji tvrde da je prvi na šoping listi londonskog kluba Luka Modrić, za kojeg su spremni platiti 20 milijuna funti, a upravo na njegovu dolasku inzistira trener Carlo Ancelotti. Svima je poznata priča koju su mediji na Otoku vrtjeli prošlih tjedana, da Manchester United želi kupiti Luku Modrića. U Tottenhamu zasad odbijaju svaku mogućnost da Luka napusti White Hart Lane, no očito da je interes dvaju trenutačno najvećih engleskih klubova za hrvatskog reprezentativca svakim danom sve veći.

Kako prenose engleski mediji, trener Chelseaja Carlo Ancelotti na ljeto se želi riješiti dvaju igrača sredine terena – Deca i Joea Colea, a talijanski stručnjak vidi Modrića kao idealno rješenje za veznu liniju, jer iza sebe ima već dvije sezone igranja u Premiershipu.

Englezi također pišu o tome kako je hrvatski reprezentativac navodno skloniji prelasku u Chelsea nego odlasku u Manchester United, jer bi tako ostao u Londonu.