UOČI SLOVAČKE

Ladić: Dvije domaće pobjede vode nas u repesaž

04.05.2010 u 13:59

Bionic
Reading

Pred selekcijom U-21 je dvoboj protiv Slovačke u sklopu kvalifikacija za Euro 2011.

Hrvatska nogometna selekcija do 21 godine 19. svibnja u Varaždinu dočekuje Slovačku, momčad koju je u studenome prošle godine svladala u gostima 2:1, golovima Kalinića i Vide. Naravno, s pravom se i sada Ladić nada pobjedi.

'Utakmica protiv Slovačke nam je jedna od odlučujućih utakmica, ne i jedina, ali jako važna. Onda nam dolazi Norveška i igramo sa Srbijom u gostima. Računamo da bi nam dvije domaće pobjede bile dovoljne za prolaz u repasaž', rekao je Ladić te s dozom sarkazma prema novinarima otkrio da između stožera A i U-21 selekcije, to jest između njega i Bilića vladaju idilični odnosi.

'Zahvaljujem Biliću što nam je ustupio Rakitića, Kalinića i Lovrena. To potvrđuje da je naš odnos na najvišoj razini', zaključio je Ladić.

POPIS U-21 REPREZENTATIVACA

Ivan Kelava (Lokomotiva), Marijan Antolović (Cibalia), Domagoj Vida (Osijek), Goran Jozinović (Hajduk), Šime Vrsaljko (Dinamo), Roberto Punčec (Varteks), Tomislav Barbarić (Dinamo), Dejan Lovren (Lyon), Elvis Kokalović (Slaven Belupo), Mato Jajalo (Siena), Milan Badelj (Dinamo), Ivan Rakitić (Schalke), Zvonko Pamić (Karlovac), Damir Kreilach (Rijeka), Besart Abdurahimi (Zagreb), Dejan Školnik (Maribor), Ivan Perišić (Club Brugge), Nikola Kalinić (Blackburn), Ivan Santini (Zadar), Andrej Kramarić (Dinamo), Ante Vukušić (Hajduk), Mirko Oremuš (Hajduk).