NOĆNA MORA LYONA

Olić: Ovo je moja utakmica života

28.04.2010 u 08:13

Bionic
Reading

Ivica Olić je Bayernov junak. S tri gola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka praktički je sam odveo Bavarce u osmo finale u povijesti. Hrvatski reprezentativac sam je priznao da je pružio svoju najbolju partiju

Gerland je pokoren, a imperator je bio Ivica Olić. Hrvatski napadač je hat-trickom utišao domaće navijače i izazvao ovacije bavarskih simpatizera. Francuski vratar Lloris morao je po loptu u mrežu u 26., 67. i 78. minuti.

'Moja utakmica protiv Manchestera bila je najbolja u karijeri, a sada je ova protiv Lyona još bolja. Nemam riječi da bih opisao svoju sreću. Tri gola u ovakvoj utakmici su nevjerojatna. Nisam vjerovao da možemo pobijediti na ovakav način', rekao je nakon susreta Ivica Olić koji je susret završio ozlijeđen.

'Iako mi je krvarila glava želio sam ostati u igri jer sam imao osjećaj da bi mogao zabiti još koji gol. Užitak je igrati u napadu kad momčad tako dobro funkcionira. Presretan sam što smo u finalu i nadam se da ćemo osvojiti naslov', zaključio je hrvatski nogometaš.

Igrom Hrvata koji je sa sedam pogodaka na drugom mjestu ljestvice strijelaca Lige prvaka (iza Messija s osam) bio je prezadovoljan i trener Louis van Gaal.

'Olić je odigrao fantastičnu utakmicu, zabio je tri gola i cijelo vrijeme teško radio. Jako je važan za naš način igre. Na njega uvijek možete računati i kao trener i kao suigrač', rekao je nizozemski stručnjak.