FRANCUZ U SEKS-AFERI

Bayern uz Riberyja: Nije počinio nikakav zločin

27.04.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Franck Ribery nije ni bio u konkurenciji za uzvratni sraz polufinala Lige prvaka protiv Lyona zbog crvenog kartona. Ali je svejedno u središtu zanimanja javnosti - kao i pitanje što će biti s njim nakon ove sezone?

Uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka u Lyonu, iz redova njemačkog nogometnog prvaka stižu optimistični tonovi vezani uz pitanje mogućeg ostanka Francka Riberyja u bavarskoj prijestolnici. Šanse da on i u idućoj sezoni nosi Bayernov dres porasle su nakon verbalnog angažmana kapetana momčadi, Nizozemca Marka van Bommela.

Nakon izbijanja seks-afere zbog korištenja usluga maloljetne pariške prostitutke, u kojoj Francuz igra jednu od glavnih uloga, Bommel je posjetio momčadskog kolegu i popričao s njim i njegovom suprugom.

'Zahvaljujući tom razgovoru naše šanse su porasle', izjavio je predsjednik Bayerna Uli Hoeneß. Čelnici Bayerna uskoro će sjesti za stol s Riberyjem i njegovim menadžerima da bi popričali o eventualnom nastavku suradnje. Seks-afera, kako pišu španjolski mediji, rezultirala je osjetnim smanjivanjem interesa madridskog Reala za angažiranje Francuza.

Hoeneß je naglasio i da se cijela ekipa Bayerna potrudila pomoći francuskom reprezentativcu. 'On nije napravio nikakav zločin', dodao je. Bayern očito želi ostaviti dojam velike, harmonične obitelji koja ne ostavlja na cjedilu neku od svojih (povremenih) crnih ovaca.