LJUBAV SE NASTAVLJA

Mourinho vikao Balotelliju da je kur... sin

23.04.2010 u 14:54

Bionic
Reading

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka između Intera i Barcelone Jose Mourinho je u završnici utakmice ubacio Marija Balotellija, koji nije opravdao njegovo povjerenje pa ga je trener počastio uvredom

..

Mladi tamnoputi napadač 'nerazzurra' ove sezone je već napravio puno gluposti. Bio je i nekoliko utakmica izvan momčadi zbog svojih izjava i ponašanja, no Jose Mourinho mu je dao još jednu priliku, 15 minuta protiv Barcelone.

Umjesto da trči kao lud i dokaže se portugalskom strategu i navijačima koji su ga uzeli na zub Balotelli se ponašao kao na šetalištu i uopće ga nisu zanimali obrambeni zadaci.

Na to je Jose Mourinho jednostavno eksplodirao i povikao na španjolskom jeziku 'hijo de puta' (kurvin sine). Uvredu trenera Intera zabilježile su i televizijske kamere, a scena je prikazana u jednoj od popularnih talijanskih emisija na Canalu 5.

Balotelli je na kraju te utakmice bacio dres Intera na zemlju i otišao u svlačionicu, a novinari spomenute televizije dali su mu priznanje 'nagrada sramote'.

Poslije susreta s mladim igračem želio se obračunati i suigrač Marco Materazzi, ali i navijači koji su okružili njegov automobil na izlasku sa stadiona. Tada je 20-godišnjeg napadača spasio predsjednik kluba Massimo Moratti.