SVE PO STAROM...

Utakmicu u Mostaru opet obilježili neredi navijača

22.04.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Ni 450 policajaca nije bilo dovoljno da utakmica Veleža i Zrinjskog započne i završi u predviđenim rokovima. Ludnica na tribinama, ludnica ispred stadiona te dosta uhićenih i ozlijeđenih epilog su nogometne utakmice najvišeg mogućeg rizika u Mostaru

Ljubitelji nogometa u Mostaru ponovno su svjedočili huliganskim ispadima na stadionu i oko njega. Utakmica između Veleža i Zrinjskog, velikih gradskih rivala, igrala se na stadionu u Vrapčićima, uz prisutnost navijačkih skupina obaju klubova. Kako javlja bosanskohercegovački tisak, već je prvo poluvrijeme produljeno za 10 minuta zbog problema s gostujućim navijačima, a sredinom drugog dijela utakmica je i prekinuta. I ovog puta krivci su bili navijači Zrinjskog koji su zasuli travnjak bakljama i potukli se s policijom.

Jasno, uslijedilo je pražnjenje tribine i eskalacija sukoba, pa je nekoliko huligana na kraju završilo u bolnici. U međuvremenu su i domaći navijači prekinuli susret svojom bakljadom. Utakmica je nastavljena i završena s miroljubivih 0:0.

Inače, ovo je prvi neodlučeni rezultat u dosadašnjih 14 susreta između gradskih rivala. U prethodnih 13 susreta Zrinjski je slavio osam, a Velež pet puta.