AFERA S MALOLJETNICOM

Karim Benzema na policijskom ispitivanju

21.04.2010 u 22:03

Bionic
Reading

Napadač francuske nogometne reprezentacije i Real Madrida Karim Benzema dobio je poziv za ispitivanje na policiji u svezi skandala maloljetničke prostitucije u koji su navodno upleteni i njegovi suigrač iz 'Tricolora', Franck Ribery, te Sydney Govou

Za sada nije poznato kada se Benzema mora pojaviti u Parizu kako bi dao iskaz, niti je poznato prijeti li mu sudski progon. Njegov agent Karim Djaziri demantirao je pisanje francuskog tiska kazavši kako njegov štićenik nije dobio nikakav policijski poziv.

Policija je već ispitala dvojicu francuskih reprezentativaca Francka Riberya i Sidneyja Govoua koji se sumnjiče da su imali seksualne odnose s maloljetnom prostitutkom. Iz odvjetničkoga ureda koji zastupa Riberya stiglo je priopćenje u kojem stoji da je nogometaš ispitan 'kao svjedok', te da je 'slučaj završen što se tiče njihova klijenta'. Govou je pak negirao da je ikad posjetio kafić u Parizu u kojem se okupljaju prostitutke.

U Francuskom nogometnom savez nisu željeli komentirati slučaj dok se ne završi istraga, a maksimalna kazna za takav prijestup u Francuskoj je tri godine zatvora te novčana kazna od 45.000 eura.