UŽIVO IZ NJEMAČKE

Pratite predstavljanje službene lopte za SP 2010.

20.04.2010 u 11:36

Bionic
Reading

Franz Beckenbauer i Carlos Alberto Parreira, uz svesrdnu pomoć organizatora Svjetskog prvenstva i čelnika Adidasa, predstavljaju u utorak u 14 sati loptu kojom će se igrati ovogodišnji SP 2010, a tportal.hr preko live streama prenosi događaj iz Njemačke

Manje od dva mjeseca preostalo je do početka najveće svjetske nogometne smotre u Južnoafričkoj Republici i pravo je vrijeme za službeno predstavljanje lopte kojom će se odigravati SP 2010. Kao i u proteklih 40 godina, na Svjetskom nogometnom prvenstvu igrat će se Adidasovom loptom, jasno, izrađenom baš za ovu prigodu.

Ime lopte koju će po južnoafričkim travnjacima napucavati nogometaši 32 reprezentacije je Jabulani, a svjetski golmani je smatraju još pogodnijom za igrače, ali kudikamo lošijom za golmane. Brzina i nepredvidljivost leta bit će glavne opasnosti za vratare.

Adidas svoju devetu loptu za Svjetsko prvenstvo u JAR-u predstavlja u njemačkom Herzogenaurachu, a prezenteri su Franz Beckenbauer, legenda njemačkog nogometa, Carlos Alberto Parreira, trener nacionalnog tima Južnoafričke Republike i bivši svjetski prvak s Brazilom, dr. Danny Jordaan, šef organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva, te Herbert Hainer, predsjednik uprave Adidasa.

Live stream cijelog događaja koji započinje u 14 sati možete pratiti i na tportalu!