KAD TE NE IDE...

Bridge u drami: I Ronaldo mu 'ukrao' curu!

16.04.2010 u 17:26

Bionic
Reading

John Terry mu je petljao sa suprugom i zbog toga je odbio nastupati za reprezentaciju, a sad je i Cristiano Ronaldo s curom na koju je bacio oko. Wayne Bridge zaista nema sreće

Englezima ništa ne može promaknuti, pogotovo kad su poznati i slavni u pitanju. Ovog puta The Sun je objavio priču kako je Cristiano Ronaldo u svojoj kućici u Madridu ugostio prelijepu Kim Kardashian, a mlada dama je njegov skromni dom napustila u gluho doba noći. I ne bi to bila nikakva velika priča da opet u sve nije upleten Wayne Bridge.

Naime, nakon što se posvadio s pola Engleske jer mu je John Terry petljao sa suprugom, aktualni igrač Manchester Cityja bacio je oko na 29-godišnju Kim tijekom odmora u Miamiju i činilo se da mu se sreća osmjehnula. No odjednom se pojavila portugalska inačica Cassanove i nakon 'slučajnog' susreta i neformalne večere pozvala manekenku na druženje i ćaskanje u svom domu.

Jasno, nitko (zasad) nema pojma što je Kardashian radila kod Ronalda puna četiri sata prije nego je u svom Mercedesu G klase odjurila u nepoznatom smjeru, no malo tko vjeruje da su kartali ili raspravljali o smislu života i nastanku svemira.