JUNAK PROTIV ARSENALA

Redknapp: Luka je opet dokazao genijalnost

15.04.2010 u 08:54

Bionic
Reading

Pobjeda Tottenhama u londonskom derbiju protiv Arsenala potpuno je oduševila Harryja Redknappa. Tko je po riječima trenera 'spursa' bio među najboljim igračima utakmice? Jasno, Luka Modrić

Londonski Tottenham ostao je u igri za osvajanje mjesta koje vodi u Ligu prvaka. U jednom od najvećih gradskih derbija 'spursi' su pobijedili Arsenal 2:1 na svom White Hart Laneu. Od hrvatskih nogometaša na terenu je bio samo Luka Modrić, a prema riječima trenera Redknappa, bio je jedan od najboljih igrača. Zbog ozljeda u redovima Tottenhama nisu igrali Kranjčar i Ćorluka, dok je Eduardo s klupe odgledao poraz Arsenala.

Nakon pobjede Harry Redknapp govorio je pohvalno o svom golmanu Gomezu koji je bio sjajno raspoložen, ali i naglasio fantastičnu igru Luke Modrića.

'Gomez je bio odličan. Branio je sve što se moglo braniti. Otkad sam došao u klub, on je strahovito napredovao. Sve u svemu, ovo je bila velika večer za moju momčad. Luka je u sredini terena jednostavno briljirao i zajedno s Huddlestoneom držao našu veznu liniju. Luka se morao boriti s Arsenalovim igračima, no uspio ih je zatvarati i kreirati. Što reći, Luka niskog rasta je genijalan i vrhunski vezni igrač', kazao je Redknapp.