UŽIVAJTE U DERBIJU

Real i Barca ekskluzivno na tportalu i MAXtv-u

10.04.2010 u 11:26

Bionic
Reading

T-HT i Arena Sport omogućili su ekskluzivan prijenos 'el clasica', jednog od najvažnijih i najpopularnijih dvoboja u klupskom nogometu, između Real Madrida i Barcelone, koji se smatra i najvećim svjetskim derbijem

Nogometni spektakl počinje u subotu u 22 sata, a izravan prijenos gledatelji će moći pratiti na Areni Sport, 8. kanalu na MAXtv-u i tportalu.

Riječ je o sudaru dviju najtrofejnijih, najpopularnijih i najbogatijih španjolskih momčadi, koje se razlikuju i po političkom i po kulturnom backgroundu. Ovaj derbi je metafora za sukob Madrida i Barcelone, španjolskog i katalonskog, centraliziranog i regionalnog – svih suprotnosti koje su kroz povijest, ali i danas, odlikovale španjolsko društvo.

Pobjeda u toj utakmici je pitanje časti i prestiža, a sada je i nogometni ulog jako velik – španjolski naslov. Momčadi su poravnate na tablici i onaj tko pobijedi u 'el clasicu' steći će najvjerojatnije odlučujuću prednost u borbi za titulu. Osim u dobrom nogometu, moći ćete uživati i u glasu Bože Sušeca, koji će prenositi derbi.