AJDE KONAČNO!

Maradona: Mijenjam taktiku zbog Messija

26.03.2010 u 13:13

Bionic
Reading

Kritike kako je Leo Messi posve izgubljen u sustavu igre argentinske nogometne reprezentacije očito su doprle do izbornika Maradone. Legendarni nogometaš odlučio je sve u igri svoje momčadi podrediti malom genijalcu iz Barcelone

Maradona vs. Messi - Tko je bolji?

'Za Svjetsko prvenstvo namjeravam taktiku podrediti Lionelu Messiu jer je on igrač koji Argentini može donijeti naslov prvaka svijeta', izjavio je argentinski izbornik Diego Maradona.

Maradona je priznao da Messi u reprezentaciji ne pokazuje briljantne igre iz Barcelone, ali je odbio špekulacije da je njegova postavka igre razlog što 22-godišnji napadač ne dolazi do izražaja.

'Sve ću učiniti za njega, on mora biti čovjek odluke, a u Argentini imamo dovoljno dobrih igrača koji mu mogu omogućiti da igra kao u Barceloninom dresu. Često razgovaram s Messiem i znam koliko on želi da Argentina postane svjetski prvak. Ja sam tu da stvari postavim tako da se zna tko je gazda na terenu, a to je Messi zaslužio svojim sjajnim igrama', kazao je Maradona, koji Messia vidi svojim nasljednikom.

'Želim da moj nasljednik bude Argentinac, a to može biti Messi. Od srca mu želim da postane bolji od mene jer će to značiti da sam izbiornik svjetskih prvaka', zaključio je Maradona.