TEŽAK PORAZ

Pogledajte novu sramotu 'stare dame'

19.03.2010 u 10:08

Bionic
Reading

Juventus je još jednom razočarao svoje navijače. Nakon pobjede u Torinu od 3:1, u uzvratu je 'stara dama' stradala sa 4:1 i oprostila se u osmini finala od Europske lige. Kapetan 'zebri' Alessandro Del Piero priznao je da momčad prolazi kroz tešku krizu

Juventus je u Londonu dobio novu europsku pljusku. Nakon što su u Ligi prvaka ispali u skupini, sada su se u Europskoj ligi nasukali već u osmini finala. Ni prednost iz prvog susreta od 3:1, ni vodstvo u uzvratu od 1:0 (Trezeguet, 2) nisu bili dovoljni. Domaćin je četirima pogocima (Zamora 9, Gera 39, 49-11 m, Dempsey 82) zapečatio sudbinu gostiju koji su susret završili s devetoricom (Cannavaro 27, Zebina 90).

'Ovo je definitivno najteža sezona otkad nas je napustio Lippi (2004. op. a). Nikad nisam mislio da ćemo izgubiti ovu večer. U ovom trenutku igrači moraju na sebe preuzeti odgovornost za ispadanje, a ne trener', izjavio je poslije susreta Alessandro Del Piero.

Inače, Juventus je tek peti u prvenstvu te mu opasno visi nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, koju će iz Serie A izboriti prve četiri momčadi. Teški dani za najtrofejniji talijanski klub.