U SRIJEDU PROTIV STOKEA

Eduardo se vraća na velika vrata

15.01.2009 u 20:48

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Arsenala Eduardo da Silva idućeg tjedna će nastupiti u prijateljskoj utakmici rezervnih momčadi 'topnika' i Stoke Citya. Pridodamo li tome da je u srijedu zabio i tri komada u dvoboju protiv prve momčadi, jasno je da se Dudu vraća na velika vrata

Bit će to njegov drugi nastup nakon što je u prosincu prošle godine odigrao prvo poluvrijeme u susretu rezerva protiv Portsmoutha. Eduardo je na toj utakmici lakše ozlijedio ložu desne noge zbog čega je morao usporiti s oporavkom nakon teškog loma noge koji ga je udaljio s terena na 11 mjeseci.

'Eduardo je odigrao samo jedno poluvrijeme i trebaju mu utakmice. Sigurno će nastupiti iduće srijede u susretu protiv Stokea', potvrdio je menadžer Arsenala, Arsene Wenger dodavši kako bi Eduardo vrlo brzo mogao nastupiti i u službenoj utakmici.

'Njegov oporavak ide po planu i mogao bi nastupiti za prvu momčad za dva do tri tjedna', kazao je francuski stručnjak.

Wenger je dodao kako se nada da će čelnici kluba tijekom zimskog prijelaznog roka dovesti u klub ruskog reprezentativca Andreja Aršavina.

'Vrijeme leti i bliži se konaca siječnja. Nadam se kako će Aršavin pojačati našu momčad. No ukoliko se to ne dogodi neću dramatizirati'.