tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

JEDAN TEŠKO OZLIJEĐEN

U Konjicu sukob navijača Zrinjskog i Sarajeva

Jedna osoba je teže ozlijeđena u sukobu nogometnih navijača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara i navijača FK Sarajeva koji se u srijedu dogodio u središtu Konjica, izvijestili su iz Hercegovačko-neretvanske policije

Datum objave:
17.3.2010 18:14

Zadnja izmjena:
17.3.2010 18:17

Vezane teme

Navijači Zrinjskog putovali su u istočno Sarajevo na susret Zrinjskog i Slavije, dok su navijači FK Sarajeva putovali u Mostar na utakmicu Sarajeva i Veleža. Izgred se dogodio kada su se dvije navijačke skupine susrele u Konjicu.

'U Konjicu na novom mostu došlo je do sukoba navijača Zrinskog i Sarajeva, te dijela mještana Konjica. Navijači su izašli iz svojih vozila i započela je tuča', izjavio je voditelj Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak. Dodao je da je jedan navijač FK Sarajeva zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen u bolnicu u Sarajevo.

Kako je potvrdio Srećko Bošnjak, lakše ozljede zadobila su još trojica navijača FK Sarajeva i jedan policajac, a pričinjena je manja materijalna šteta. Prema njegovim riječima policija je privela više izgrednika.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr