PELLEGRINI BIVŠI

Realov predsjednik zavapio: Hoću Mourinha!

12.03.2010 u 17:14

Bionic
Reading

Nakon šestog uzastopnog ispadanja u osmini finala Lige prvaka, čelnicima Reala pao je mrak na oči. Prvenstveno predsjedniku Florentinu Perezu, koji je izjavio da na klupi želi Portugalca Josea Mourinha

Nakon dviju neprospavanih noći, nakon ispadanja od Lyona u osmini finala Lige prvaka, pred španjolske je medije izašao predsjednik Reala Florentino Perez. Naravno, nakon uloženih 250 milijuna eura u ovu momčad, jasno je da ovakvim raspletom ne može biti zadovoljan. Žalostan je i razočaran, jer je učinio sve da 22. svibnja na Santiago Bernabeuu istrči njegova momčad. Naravno, u finalu Lige prvaka.

Očito je da dovođenje igrača poput Kakaa, Cristiana Ronalda, Xabija Alonsa, Karima Benzeme i drugih nije bilo dovoljno.

'Real je ove sezone sve stavio na Ligu prvaka. To što je doživio velika je sramota i velik udarac za Pereza', pisali su španjolski mediji, a nakon toga stiglo je i logično pitanje predsjedniku - kakva je sudbina trenera Pellegrinija?

'Sezona je još duga. Imamo velik cilj pred sobom i moramo ga ispuniti - a to je osvajanje španjolskog prvenstva', tek je rekao Perez, a njemu vrlo bliski novinari otkrili su da se odlučio dovesti Josea Mourinha.

Zanimljivo, s tom su viješću izašli i engleski, ali i talijanski mediji, koji su podsjetili na to da je Mourniho već 'koketirao' s Realom.

Jedino je pitanje kako bi se Real i njegovi navijači prilagodili Mourinhovu načinu igre, baziranom na čvrstoj obrani i brzim kontranapadima?