POVRATAK IZ NJEMAČKE

Mirko Hrgović potpisao za Široki Brijeg

10.03.2010 u 17:07

Bionic
Reading

Stasiti Sinjanin, bivši nogometaš Hajduka i Dinama, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Širokim Brijegom, klubom u kojem je igrao od 2001. do 2003. U Široki se vratio iz njemačkog drugoligaša Furtha

'Ptica selica' Mirko Hrgović od ovoga je tjedna novi igrač Širokog Brijega. Stasiti Sinjanin u BiH se vratio iz njemačkog drugoligaša Furtha i potpisao do kraja sezone.

'Vratio sam se pomoći Širokom Brijegu u ostvarenju ambicije osvajanja titule prvaka. Iako u zadnje vrijeme nisam igrao, kondicijski sam potpuno spreman i vjerujem da ću odmah biti od koristi momčadi', rekao je Mirko Hrgović u srijedu na konferenciji za novinare u prostorijama širokobriješkog kluba.

Bivši BiH reprezentativac karijeru je izgradio u splitskom Hajduku za koji je igrao od 1999. do 2001. te 2005. do 2008. U međuvremenu je malo posjetio Japan (Gamba Osaka) i vrlo brzo se vratio u regiju. U Širokom je ostao dvije sezone, nakon čega je dvije godine proveo u Wolfsburgu. Nakon povratka u Hajduk i novog odlaska u Japan (JEF United) pridružio se zagrebačkom Dinamu što je raspalilo i Torcidu i BBB-e. Furth mu je bio posljednji klub. Za reprezentaciju BiH upisao je 28 nastupa i zabio tri pogotka.