KAPETAN IZVAN STROJA

Arsenal u šoku, Fabregas propušta Porto

08.03.2010 u 15:43

Bionic
Reading

Arsenal će uzvratni susret osmine finala Lige prvaka igrati bez svog kapetana Cesca Fabregasa. Španjolski veznjak obnovio je ozljedu mišića zadnje lože i neće biti na raspolaganju menadžeru Arseneu Wengeru

Loše vijesti dolaze za simpatizere Arsenala. Poznato je da londonski premijerligaš ima problema s ozljedama igrača, a novi je udarac izostanak Cesca Fabregasa. Engleze u utorak očekuje dvoboj s Portom na Emiratesu gdje će pokušati nadoknaditi zaostatak od 1:2 iz prvog ogleda te se tako plasirati u četvrtfinale Lige prvaka. Bez kapetana taj zadatak izgleda puno teže.

'Neće ga biti protiv Porta. Ne smijemo se kockati. Ima ozljedu mišića. Idealno bi bilo da može igrati, no Cescov izostanak ne smije biti isprika, imamo dovoljno igrača i dovoljno jaku momčad', rekao je menadžer Arsene Wenger koji je dodao da Fabregasa očekuju detaljni pregledi, ali i da vjeruje da pauza neće biti dugotrajna.

Ulogu Fabregasa u sredini sada bi trebao preuzeti Francuz Samir Nasri.

'Vjerujemo u prolaz, imamo dobru priliku. Puni smo samopouzdanja i u dobroj poziciji zbog gola u gostima', završio je Wenger.