MAČAK U VREĆI?

Hapoel se želi riješiti Vručine nakon mjesec dana

04.03.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Nema dugo da je Bojan Vručina iz koprivničkog Slaven Belupa prešao u Hapoel iz Tel Aviva, no nakon samo mjesec dana u Izraelu, čelnici Hapoela htjeli bi ga vratiti nazad, jer su nezadovoljni njegovim učinkom i zdravstvenim stanjem

Kako donosi Jutarnji list, nekadašnji najbolji napadač Slaven Belupa, Bojan Vručina, koji je u ovom zimskom prijelaznom roku prešao u Hapoel iz Tel Aviva našao se u problemima. Naime, uprava izraelskog kluba nezadovoljna je zdravstvenim stanjem nekadašnje Slavenove zvijezde, ali i njezinim učinkom. Ne bi to ni bio problem da Vručina nije postao član Hapoela prije mjesec dana.

Da to nisu samo puka nagađanja ,potvrdio je i Vručina.

'Čuo sam i ja takve priče, a koliko sam upućen, radi se o mom problemu s koljenom koji sam imao prošle sezone. Od samog početka nisu bili dovoljno upućeni u stanje s mojim koljenom, ali su me htjeli dovesti svom silom bez obzira na cijenu. Očito rezultati testiranja koljena nisu zadovoljili upravu kluba, a i trener Eli Gutman mi je rekao da se ne obazirem nego da samo radim koliko mogu i da će rezultati doći sami od sebe', prenosi Jutarnji list riječi Bojana Vručine.

Vručina je dosad odigrao tri utakmice za Hapoel, ali još nije postigao prvijenac za novi klub.