U DOBROM RASPOLOŽENJU

Srna i Niko: Bilo je dobro, ali bit će još bolje

Bionic
Reading

'Crveni vragovi' na svom su travnjaku poraženi od Hrvatske koja se očito vrlo ozbiljno priprema za skorašnji početak novog kvalifikacijskog ciklusa, za Euro 2012. Naši igrači su mahom zadovoljni rezultatom, a nešto malo manje svojom igrom

Hrvatska je u Bruxellesu ostvarila pobjedu i ostavila solidan dojam. S obzirom na to da je ipak bila riječ o prijateljskoj utakmici, ne treba žaliti za jačim tempom i gubitkom nekih duela. Slaven Bilić imao je priliku iskušati mnoge varijante igre, a koliko je i sam zadovoljan time, saznat ćemo već idućih dana.

Kako bilo, igrači su u najvećoj mjeri zadovoljni prezentacijom na stadionu Kralja Baudouina.

Niko Kranjčar: Bila je to prijateljska utakmica koja ne može pokazati previše. Ipak, lijepo je otići s pobjedom nakon ovakvog teškog gostovanja. Što se tiče gola, lopta mi je dobro sjela, a golman se možda i krivo postavio. Sve u svemu sam zadovoljan iako je ova utakmica došla u najdinamičnijem dijelu sezone. Ono čime nisam zadovoljan je to što smo gubili neke duele, ali opet, s obzirom na karakter utakmice, nije ništa neobično.

Darijo Srna: Dobio sam jako bolan udarac u trticu, ali je sad već puno bolje. Rezultat protiv Belgijanaca je dobar, ali igra baš i ne. Nakon tri mjeseca smo se našli, što je svakako hendikep, a i igrali smo protiv neugodnog suparnika, mlade momčadi s dobrim trenerom. Ispred nas je još dosta vremena, tri prijateljske utakmice i sigurno ćemo ispraviti stvari u kojima griješimo. Što se sustava igre u prvom dijelu tiče, možda je prerano za analize, ali moj je dojam da se ne osjete prevelike razlike.

Hrvoje Čale: Moja igra u prvom dijelu je bila bolja, u drugom sam malo stao što je posljedica umora, jer nisam igrao neko vrijeme. Žalim za svojom propuštenom prilikom; htio sam opaliti loptu, ali sam čuo Olića kako me zove. Najvažnije je ipak da smo dobili utakmicu.