Nogomet I VI SE MOŽETE UKLJUČITI

U lov za ulaznice finala Lige prvaka i Europske lige

Krovna europska nogometna federacija (UEFA) i Hrvatski nogometni savez (HNS) obavještavaju sve zainteresirane ljubitelje nogometa u Hrvatskoj da imaju priliku sudjelovati u kupnji ulaznica za finala europskih klupskih natjecanja

Finale UEFA Europa League ili Europske lige igrat će se u Hamburgu 12. svibnja 2010. godine.

Prodaja ulaznica odvijat će se putem interneta i započet će 24. veljače 2010. godine u 12 sati, trajat će do 19. ožujka u 18 sati, i to na službenim internetskim stranicama krovne europske nogometne federacije www.uefa.com.

Navijači će kod zahtjeva trebati popuniti elektronske obrasce u koje će unijeti tražene osobne podatke, a važno je napomenuti da će se moći kupiti maksimalno dvije ulaznice na jedno ime. UEFA naglašava da će se, ukoliko potražnja za ulaznicama bude veća od dostupne količine, primijeniti distribucija ulaznica ždrijebom.

Finale UEFA Champions League, odnosno Lige prvaka igrat će se u Madridu 22. svibnja 2010. godine.

Prodaja ulaznica odvijat će se putem interneta i započet će 8. ožujka 2010. godine u 12 sati, trajat će do 19. ožujka u 18 sati također na službenim internetskim stranicama krovne europske nogometne federacije www.uefa.com.

Navijači će pritom trebati popuniti elektronske obrasce u koje će unijeti tražene osobne podatke, a moći će se kupiti maksimalno dvije ulaznice na jedno ime. Naravno, kao i u slučaju kupovine za Europsku ligu, ukoliko potražnja za ulaznicama bude veća od dostupne količine, primijenit će se distribucija ulaznica ždrijebom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku