CRVENI KARTON

Pogledajte divljački start Nanija na Petrovu

11.02.2010 u 08:33

Bionic
Reading

Manchester United nije uspio svladati Aston Villu u Birminghamu te je tako propustio zasjesti na vodeću poziciju. Jedan od razloga posrtaja gostiju bio je što su veći dio utakmice igrali s deset igrača

Manchester United je uvijek dobro prolazio u okršajima s Aston Villom, no sada Fergusonova momčad nije uspjela uzeti puni plijen. Jedan od krivaca za to nije samo sjajni domaćin Cuellar koji je postigao oba pogotka na utakmici, jedan u suparničku (19) i jedan u vlastitu mrežu (23), nego i činjenica da su od 29. minute gosti imali manjak igrača na travnjaku.

Naime, Nani je divljački startao na Stiliana Petrova. Njegov đon je na Bugarovu sreću zaustavila lopta, no sam način na koji je Portugalac pokušao zaustaviti suparnika prisilio je suca da pokaže crveni karton. Na engleskim terenima vidjeli su se i puno gori prekršaji, nažalost i s težim posljedicama, pa su sada izgleda ljudi u crnom odlučili zaštititi nogometaše.

Čak i menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson nije poslije utakmice imao zamjerke na crveni karton.

'To je definitivno bilo za isključenje, o tome uopće nema govora', rekao je Ferguson. Bio je zadovoljan igrom svojih izabranika koji su bili bolji i s deset igrača u polju.