SUPARNICI O BILIĆ BOYSIMA

Grčki mediji: Hrvati nemaju kemiju

07.02.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Grčka bi trebala prema svim predviđanjima biti najveći suparnik Hrvatskoj u borbi za prvo mjesto u kvalifikacijama za Euro 2012. Tamošnji mediji obazrivi su kad govore o suparnicima u skupini, a za Bilićeve izabranike tvrde da je to 'skup zvijezda, ali bez kemije'

Grčki portal sportnet.gr napravio je mini analizu protivnika s kojima će se izabranici Otta Rehhagela sastati u kvalifikacijskom ciklusu. O Hrvatskoj govore s poštovanjem, a u tekstu pod nazivom 'Hrvatska: Puna zvijezda no nedostaje kemije' piše:

'Izabranici Slavena Bilića nisu se uspjeli plasirati na Svjetsko prvenstvo, no i dalje su nogometna snaga u usponu. Hrvati imaju nekoliko zvijezda kao što su Eduardo, Niko Kranjčar, Luka Modrić, Danijel Pranjić, Ivica Olić, Nikola Kalinić te Mladen Petrić. Na svom travnjaku mogu pobijediti svakoga te će bez ikakve dvojbe Hrvatska biti najveći suparnik Grčkoj u borbi za prvo mjesto', piše grčki sportnet.gr.

O Izraelu tvrde da je to reprezentacija koja je uvijek neugodna, Latvija je imala 'labuđi pjev' 2004. godine, dok je najveći plus Gruziji njihov izbornik Temuri Ketsbaia.