KRALJEVSKI TRETMAN

Flamengo: Adriano ne mora trenirati ako mu se ne da

05.02.2010 u 13:56

Bionic
Reading

Tretman Adriana u Flamengu nezamisliv je za 99 posto nogometaša. Potvrđuje to i direktor kluba koji nema nikakvih problema novinarima izjaviti da Adriano ne mora ni dolaziti na trening ako mu se ne da

Po povratku iz Europe, brazilski majstor Adriano očito je dobro izliječio depresiju. Sa svojim Flamengom postao je brazilski prvak, proglašen je najboljim igračem godine u Brazilu, a malo je reći da mu je dopušteno sve. Čak i više od toga.

'Adriano je vrijedan more novca i svaki dolar uložen u njega on vraća. Osim što je našem klubu osigurao naslov, on je i popravio imidž Flamenga. Što se nas tiče, Adriano ne mora ni dolaziti na treninge ako mu se ne da, toliko je dobar i toliko nam je vrijedan. On ima pravo na drukčiji tretman', kazao je nekidan Marcos Braz, direktor Flamenga.

Za razliku od Europljana, pogotovo Josea Mourinhoa, Brazilcima ne smetaju izlasci, opijanja i nesportski život nogometaša, barem dok igrač daje na travnjaku ono što se od njega očekuje. Ali, što o takvom tretmanu misle Adrianovi suigrači? Ne bi li i oni smjeli poželjeti dio njegove slobode?

'Otiđite u svlačionicu i pitajte ih. Ja vam jamčim da nemaju ništa protiv. Štoviše, jasno im je tko je Adriano i što znači za naš klub', zaključio je očito Adrianom opčinjeni Braz.

Adriano je u Brazilu očito pronašao ono što je tražio; u Europi nisu shvaćali njegovu potrebu za tulumarenjima i orgijama, a u domovini mu je to očito dopušteno. Nema sumnje da će sve biti OK dok je na travnjaku opet onaj stari. A poslije, vidjet ćemo.