REGIONALNA LIGA

Crvena zvezda odbila Mamićevu ideju

05.02.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo čekati na reakciju iz Srbije nakon što je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić još jednom zazvao regionalnu ligu. Oglasio se prvi čovjek Crvene zvezde Vladan Lukić koji je protiv takve ideje

Zdravko Mamić je još jednom privukao pažnju svojim izjavama. On kao jedino rješenje za spas nogometa na ovim prostorima vidi zajedničku ligu s klubovima bivše države. No u Crvenoj zvezdi nisu oduševljeni tom idejom.

'Svake godine u vrijeme stanke zimi ili ljeti pokreće se pitanje osnivanja regionalne lige. Moj stav je da se to pitanje uvijek pokreće zbog Crvene zvezde jer svi bi htjeli igrati protiv nas', rekao je Lukić za B92 te dodao:

'Crvena zvezda smatra da je još rano za regionalnu ligu u kojoj bi igrali klubovi iz bivše Jugoslavije. Neophodno je ispuniti mnoge uvjete, a sigurnost je samo jedan od njih.'

Prema riječima predsjednika Crvene zvezde, prioritet mu je srpska liga.

'Želimo dati svoj doprinos da naša liga ojača, da se poboljša infrastruktura, da natjecanje bude još napetije. Želimo jaku srpsku ligu i vjerujemo da to treba biti glavni zadatak za sve u našem nogometu', završio je Lukić.