SPASITELJ IZ MAKSIMIRA

Mamić donirao odbojkašima Mladosti 50 tisuća eura

04.02.2010 u 08:30

Bionic
Reading

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić još jednom se pokazao kao spasitelj. Donirao je novac odbojkaškom klubu Mladost koji unatoč izvrsnim rezultatima grca u dugovima

Odbojkaši zagrebačke Mladosti devet mjeseci nisu primili plaću. Zato im je u pomoć uskočio Zdravko Mamić. Njegovu gestu otkrio je za Novu TV trener Rade Malević.

'Nisam znao dobro gospodina Mamića. Nazvao me je i rekao mogu li doći do njega u Dinamo da porazgovaramo. Na sastanku je rekao da zna za naše probleme iz novina te da nam je odlučio donirati 50 tisuća eura', rekao je Malević koji je dodao da je uplata za muški i ženski dio kluba uskoro i stigla.

Tako su zahvaljujući Mamiću odbojkaši dobili plaće.

'Zahvalni smo Mamiću i Dinamu, tu gestu nećemo zaboraviti. Nama je potrebno još barem milijun kuna da bismo zaključili godinu na nuli. Igrači su nam na stipendijskim ugovorima, no nismo uspjeli osigurati ni tu svotu, koja za 14 igrača mjesečno iznosi oko 14.000 kuna', dodao je Malević.

Inače, Mladost će u znak zahvalnosti na dresovima nositi natpis 'Nema predaje', a na prednjoj strani uz grb Mladosti stajat će grb Dinama s porukom 'Hvala'. Dogovoren je i novi sastanak između Mamića i Malevića pa bi se suradnja trebala i nastaviti.