(NE) RELEVANTNA ANKETA

Meksikanci najbolji, Hrvata ni u tragovima

25.01.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Prilično čitana internetska stranica bleacherreport.com provela je anketu želeći saznati tko su najbolji i najvjerniji nogometni navijači na svijetu. Glasali su sami navijači, a tko je tko u tom svijetu s tribina ili koliko je sve relevantno, procijenite sami

Tko su najbolji navijači na svijetu kad su u pitanju reprezentacije? Internetska stranica bleacherreport.com provela je anketu i došla do iznenađujućih rezultata. Naime, na listi top 10 nema Talijana, Nijemaca, Rusa, Nizozemaca, ali ni Hrvata. Najbolji su, navodno, Meksikanci, slijede Englezi, Francuzi i Irci, dok najboljih pet zatvaraju, vjerovali ili ne - Iranci. Od šestog do 10. mjesta plasirani su redom Čile, Brazil, Japan, Australija i Škotska.

Je li to relevantan izbor? S obzirom da su birali sami navijači, odgovor je da, a drugo je pitanje jesu li se navijači neke reprezentacije organizirali i slali glasove u velikom broju. Kako bilo, to je to, a želite li detaljnije pročitati i objašnjenja zašto je lista takva kakva jest, posjetite Bleacherreports.com i uvjerite se sami.