STARO DRUŠTVO

Lampard jedva čeka Mourinhov povratak

18.01.2010 u 21:06

Bionic
Reading

Među osam parova prve nokaut faze nogometne Lige prvaka jedan od najjačih dvoboja igrat će milanski Inter i londonski Chelsea. Do susreta je ostalo više od mjesec dana, ali neki već odbrojavaju sate

Bit će to borba između aktualnog trenera Intera Mourinha i njegovih nekadašnjih pulena u plavom dresu. Iako je otišao s povišenim tonovima, svlačionica Chelseaja i dalje ne krije ljubav prema bivšem šefu.

'Ne mogu dočekati da ga opet vidim. Razmijenili smo nekoliko poruka nakon ždrijeba i slažemo se da će njegov povratak na Stamford Bridge biti dobar i za njega i za nas', kaže jedan od amblema Chelseaja Frank Lampard.

'Vesele mu se i naši navijači, ta je ljubav oduvijek bila obostrana. Došao nas je snimati nedavno i kada smo se vidjeli rekao mi je da još uvijek jako voli svoj bivši klub.'

Na terenu, naravno, neće biti popusta.

'Čeka nas teška nogometna bitka, ali ako zadržimo današnji nivo forme, mislim da je realno očekivati da mi prođemo dalje. Prošlih sezona nismo imali sreće, ali mislim da ove godine možemo otići do kraja i podići trofej', završio je Lampard.