BORBA ZA FRANCUZA

Juventus traži spas u Francku Riberyju

14.01.2010 u 12:02

Bionic
Reading

U talijanskim medijima izašla je informacija da je Juventus ušao u utrku za igrača Bayerna Francka Riberyja kojeg se spremaju dovesti u ljetom prijelaznom roku

Iako se tvrdilo da je prelazak Francka Riberyja na ljeto u madridski Real gotova stvar, u borbu za francuskog reprezentativca se umiješao i Juventus.

Najtrofejnijoj talijanskoj momčadi ove sezone nikako ne ide, u prvenstvu gledaju u leđa Interu i Milanu, a od Lige prvaka su se oprostili. 'Stara dama' treba svježu krv i pravu zvijezdu, a očigledno su to shvatili i u upravi. Kako pišu talijanski novinari, Juventus je odlučio prekinuti s politikom štednje koja je karakteristična za taj klub i spremni su ponuditi Bayernu milijune za njihovog prečesto ozlijeđenog igrača.

'Real Madrid? Puno drugih klubova je zainteresirano za mene i ne želim nijedan isključiti. Još nisam odlučio', rekao je nedavno Ribery.

Juventus je i prije godinu dana želio Riberyja, no odustao je zbog prevelike odštete, a ni sada ona neće biti manja od 50 milijuna eura. Izgleda da su Talijani shvatili da i oni moraju otvoriti blagajnu.

Osim za Riberyja kojem ugovor s Bayernom istječe na ljeto 2011, Juventus je zainteresiran i za veznjaka Valencije Davida Silvu koji je pod ugovorom do lipnja 2013. godine.