SVJEŽA KRV

Bolivijski talent i starac Campbell dolaze u Arsenal

13.01.2010 u 11:29

Bionic
Reading

U želji da se još spremniji uđe u borbu za vrh, menadžer Arsenala Arsene Wenger odlučio je dovesti dva igrača. Jedan je veteran, 35-godišnji Sol Campbell, koji je već bio među 'topnicima', a drugi je 17-godišnji bolivijski supertalent Samuel Galindo

Tri boda zaostatka za vodećim Chelseajem, natjerali su prvog čovjeka struke Arsenala Arsenea Wengera da uloži dodatni napor kako bi do kraja prvenstva bio ispred Abramovičeva kluba. Stoga se odlučio dovesti nova lica, a to su prekaljeni Sol Campbell, koji je već bio u Arsenalu te mladi, veliki talent bolivijskog nogometa Samuel Galindo.

Wenger je mladog Bolivijca, ofenzivnog veznjaka koji je sa 17 godina igrao za U-21 selekciju, oteo ispred nosa Evertonu, koji ga je prvi uočio i želio dovesti u Liverpool.

No, dok se njegovo dovođenje može smatram poslom budućnosti, dolazak Sola Campbella ipak je malo intrigantnije. Tim prije što se bivši engleski reprezentativac posljednjih mjeseci povlačio između tribina i niželigaša.

'Nedostajao mi je Arsenal i imam osjećaj da je ovo bio odličan potez. Drago mi je da sam se vratio. Iskreno vjerujem da mogu doprinijeti uspjehu momčadi. U ovoj utakmici vidio sam da mi se vratilo samopouzdanje, a i tjelesno se osjećam odlično', rekao je Sol Campbell, koji je u utorak igrao u prijateljskoj utakmici Arsenala i West Hama.