FERRARA KAO ROCKY

'Primam udarce, ali mi nije ništa'

12.01.2010 u 17:11

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme treneri talijanskih klubova inspiraciju pronalaze u velikim filmskim hitovima. Sada je strateg Juventusa Ciro Ferrara sebe usporedio s boksačem Rockyjem

Dan ranije je trener Rome Claudio Ranieri izjavio da navijači trenutak kada će Totti i Toni zaigrati zajedno iščekuju više od filmskog hita 'Avatar', a sada je usporedbu iz sedme umjetnost koristio i stručnjak Juventusa Ciro Ferrara.

Naime, 'staroj dami' nikako da krene, ispala je iz Lige prvaka, a u prvenstvu je poražena u Torinu od Milana (3:0). Sve se više piše da su dani Ferrare odbrojeni i da će novi trener biti Guus Hiddink, ali nekadašnji branič 'zebri' se ne da.

'Jedan od mojih prijatelja mi je rekao: Ti si kao Rocky. Primam udarce, pun sam krvi, ali ja govorim svojem protivniku, nisam ozlijeđen, udaraj jače jer mi nije ništa', rekao je Ferrara koji je očito imun na kritike:

'Ne postoji ništa što me može nokautirati. Moja majka udara jače. Ni otkaz neću primiti kao poraz, nego kao lekciju u trenerskom razvoju.'