ŽENA PUNO BOLJE

Van der Sar prošao pakao i vratio se Unitedu

11.01.2010 u 21:28

Bionic
Reading

Sjajni nizozemski rutiner Edwin Van der Sar uskoro bi se trebao vratiti među vratnice Manchester Uniteda. 39-godišnji vratar liječio je ozljedu koljena, a u međuvremenu je prebrodio i tešku obiteljsku krizu

Nizozemac je posljednji nastup upisao 21. studenoga u pobjedi protiv Evertona, a nakon njegove ozljede na vratima je priliku dobio Poljak Kuszczak. Nije bio loš, ali bude li Van der Sar na prijašnjoj razini, mjesto prvog vratara ne bi mu trebalo biti upitno.

Osim koljena Edwin je imao još jednu golemu brigu tijekom praznika. Žena mu je imala moždani udar i unutarnje krvarenje. Situacija je bila toliko ozbiljna da je i trener Ferguson ponudio svom igraču da ostane kod kuće i pomogne supruzi. Srećom, ona se oporavila i prema liječničkim prognozama, neće osjećati trajne posljedice.

Van der Sar se treninzima vratio u Dohi, gdje će United provesti iduća četiri dana, a prva prilika za povratak na terene pružit će mu se u subotu kada na Old Traffordu gostuje Burnley. Kada se vrati, bit će korak do jubileja. Do sada je upisao 198 službenih nastupa za Fergusonov sastav.