ČEKA SE PORTUGALČEV ODGOVOR

Moggi: Mourinho je običan amater i srećković

11.01.2010 u 11:43

Bionic
Reading

Bivši generalni direktor Juventusa koji je bio umiješan u veliku aferu oko namještanja utakmica i dalje se smatra kompetentnim da komentira sve što se događa u talijanskom nogometu. Ovog puta se Luciano Moggi obrušio na Josea Mourinha nazvavši ga srećkovićem i običnim amaterom

I danas se mnogi sjećaju afere Calciopoli zbog koje je Juventus ispao u drugu ligu, a jedan od glavnih ljudi tog skandala bio je bivši direktor 'stare dame' Luciano Moggi. Te 2006. godine zbog izbacivanja Juventusa u drugu ligu Inter je osvojio titulu prvaka za 'zelenim stolom', i to očito jako boli Moggija koji se oštrim riječima obrušio na taj klub i njegovog trenera Josea Mourinha.

'Inter je najmanje loša momčad u ovoj užasnoj ligi. Naposljetku, svi dobri treneri i sve zvijezde su otišli u inozemstvo i napustili Serie A', kazao je Moggi za Gold Sport te se obrecnuo na Mourinha.

'Portugalac je jedan veliki srećković. On nije ništa osim običnog amatera, riba na suhom koja se nalazi na klupi. Isti je kao njegov predsjednik Moratti. Mourinho je samo bolji u komunikaciji s medijima', kazao je Moggi.

Ovaj njegov napad sigurno neće ostati prešućen jer je Mourinho znao rigati vatru i na puno manje napade.