Nogomet HNS-ova BRIGA

Umag kao baza za više od 200 mladih nogometaša

U Umagu će se od 3. do 9. siječnja održati tradicionalni zimski kamp Hrvatskog nogometnog saveza koji će kroz razne aktivnosti obuhvatiti više od 200 sudionika

Program ovogodišnjeg zimskog kampa HNS-a obuhvaća tri različita programa.

U prvom redu, od 3. do 9. siječnja okosnicu glavnih aktivnosti činit će četiri različite dobne selekcije HNS-a, i to U-15 (igrači rođeni 1995. i mlađi), U-16 (1994), U-17 (1993) i U-18 (1992).

Također, između 5. i 8. siječnja u zajedničkoj organizaciji UEFA-e i HNS-a održat će se program razmjene studijskih grupa na kojima će sudjelovati treneri mladeži iz Finske, Poljske i Republike Irske, po 11 iz svake zemlje, ukupno 33 trenera mlađih dobnih kategorija.

Na koncu, između 6. i 8. siječnja održat će se i Seminar za administratore. Riječ je o edukativnom programu za trenere mlađih kategorija klubova Prve HNL, službenog naziva 'Aurora program'.

Valja pripomenuti da će se u rad zimskog kampa od srijede uključiti i dio stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije, izbornik Slaven Bilić, treneri reprezentacije Aljoša Asanović i Nikola Jurčević, glasnogovornik Davor Gavran i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku