I DALJE GA BOLI OLD TRAFFORD

Beckham: Da barem nikad nisam napustio United

03.01.2010 u 14:36

Bionic
Reading

Odlazak iz Manchester Uniteda i dalje je bolna priča za Davida Beckhama. Engleski reprezentativac priznao je da mu je žao što je napustio Old Trafford

David Beckham je povratkom u Europu ponovno postao top priča nogometnog svijeta. Becks se vratio na posudbu u Milan koji će, gle koincidencije, u osmini finala Lige prvaka igrati protiv kluba njegove mladosti, Manchester Uniteda. U razgovoru za BBC Radio Five, Beckham je kazao kako nije ni sanjao da bi mogao zaigrati za bilo koji drugi klub osim za 'crvene đavole'.

'Volio bih da sam mogao ostati cijelu karijeru u Manchester Unitedu, no očito mi to nije bilo suđeno. Da bi se cijelu karijeru igralo u jednom klubu, ta osoba mora biti posebna. Recimo, Ryan Giggs je cijelu karijeru u Unitedu jer je to klub njegova života. Počašćen sam što sam igrao s njim i što sam ga upoznao kao osobu', kazao je Beckham.

'Capello je reprezentaciji dao samopouzdanje u trenucima kad ga nismo imali. Dva trenera su ostavila velik trag u mojoj karijeri – Alex Ferguson i Capello', tvrdi Englez, ali sam ne razmišlja o trenerskoj karijeri nakon što se ostavi aktivnog igranja nogometa.

'Nema šanse da budem trener. To me jednostavno ne zanima. Volim trenirati djecu, to me veseli, ali ovako, teško. Ipak, tko zna što nosi budućnost?'