NEMA TRAGOVA OZLJEDE

Modrić: 2010. godina bit će uspješnija

29.12.2009 u 16:45

Bionic
Reading

Luka Modrić u velikom se stilu vratio nakon tromjesečne pauze i loma noge. Bio je glavni igrač Tottenhama u pobjedi 2:0 nad West Hamom

Iako je igrao protiv Wolverhamptona, a potom preskočio dvije utakmice, Luka Modrić tek jučer, protiv West Hama, potvrdio je da je ozljeda iza njega. U utakmici protiv West Hama krenuo je od prve minute i u 11. zabio gol za vodstvo. Bio je to ujedno njegov prvi ovosezonski gol.

'Ovaj gol, ali i naša pobjeda, pomoći će mi u podizanju samopouzdanja. Moram i dalje nastaviti naporno raditi, ali dobro je što sam počeo utakmicu i dobio ovako veliku minutažu', rekao je za klupsku internetsku stranicu Luka Modrić.

'U četiri posljednje utakmice, upisali smo tri pobjede, a pritom nismo primili ni gol. Moramo samo tako nastaviti, vjerujem da će iduća godina biti još bolja od ove. Ili barem jednako uspješna', poželio je Luka Modrić, a za svoj uspješan povratak posebno se zahvalio klupskom liječniku.

'Posebno hvala Nathanu Gardineru, našem kondicijskom treneru. On je kontrolirao moju rehabilitaciju, on je taj koji me vratio u momčad. Pauza je bila dugačka, ali dobro se osjećam, nema više nikakvih tragova ozljede', zaključio je Modrić, zbog čijeg povratka posebno uživa trener Redknapp, ali i suigrači.