IZBORNIK NA VJETROMETINI

Dražen Ladić: Na Mamića ne želim trošiti riječi

27.12.2009 u 09:13

Bionic
Reading

Iz Dinama su nekidan odapeli vrlo otrovne strelice na račun rada Dražena Ladića. Premda reprezentacija U-21 igra dobro i vodi u svojoj kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Euro u Dansku, čini se da će se rad izbornika uskoro naći na dnevnom redu sastančenja u HNS-u

Tijekom odigravanja četvrtfinalnih utakmica malonogometnog turnira Kutija šibica, na punim tribinama bilo je mnogo zanimljivih nogometnih imena. Među ostalima i izbornik mlade nogometne selekcije Dražen Ladić.

Ladić u 2010. ulazi s prilično nesigurnom pozicijom na svome radnom mjestu. Iz Dinama, točnije od njegovog izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića, nedavno su stigle optužbe a je on faktor nemira u reprezentaciji U-21 te da će od Saveza tražiti njegovu smjenu.

'Nemam komentara. Ne želim kvariti ovu lijepu situaciju u kojoj se reprezentacija trenutno nalazi', kazao nam je Ladić te se kratko osvrnuo i na činjenicu da će Savez službeno raspravljati o njegovoj poziciji:

'Vjerujem da imam podršku u Savezu, više ništa ne želim reći. U trećem mjesecu gostujemo u Francuskoj, a bio ja tada izbornik ili ne, onda možemo porazgovarati o svemu.'