A 'ELF'?

Ballack: Engleska je jedan od favorita za naslov

25.12.2009 u 11:09

Bionic
Reading

Premda će predvoditi Njemačku na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Michael Ballack očito nema previše vjere u svoju reprezentaciju. Štoviše, kao glavnog favorita za naslov prvaka svijeta kapetan 'elfa' vidi Engleze

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije i član Chelsea, Michael Ballack kao jednog od najvećih favorita predstojećeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi vidi reprezentaciju Engleske.

'Engleska ima odličnu momčad i nekoliko individualaca visoke klase. Sada imaju i vrhunskog izbornika koji je donio stabilnost momčadi. To je izuzetno važno i momčad to osjeća', kazao je Ballack.

Veznjak 'elfa' i 'bluesa' smatra kako su Englezi pod Capellovim vodstvom u stanju dobiti utakmicu i kada igraju loše.

'To je odlika talijanskih trenera, posebice Fabia Capella. Englezi sada imaju veliko samopouzdanje i to se osjeća. Mislim da su oni jedan od favorita World Cupa', smatra Ballack dodavši kako je Njemačka ipak 'malo iza'.

'U ovom trenutku smatram kako ima boljih momčadi od nas', iskreno je priznao Ballack naglasivši kako su ostali kandidati za visok plasman Brazil, Italija i Francuska: 'Mi smo blizu tih ekipa', zaključio je Ballack.