TURNIR ČETIRI KAFIĆA

Spektakl u Spaladiumu

23.12.2009 u 14:02

Bionic
Reading

Ako je vjerovati organizatorima osmog po redu tradicionalnog humanitarnog malonogometnog turnira, Memorijal Dino Petrinović bi trebao biti spektakl za pamćenje. Suorganizatori Ivica Mornar i Damir Karaman najavljuju veliki spektakl, preko deset tisuća gledatelja, a finalni susret izravno će prvi put biti prenošen u programu HTV-a

'U prodaju smo pustili pet tisuća ulaznica po cijeni od 30 kuna, a dodatnih pet tisuća otkupili su sponzori tako da smo sigurni i u spektakl i, što je još važnije, značajna financijska sredstva za pomoć centru Mir u Rudinama pored Splita u kojem su smještena djeca s poteškoćama u razvoju', kazao je Karaman.

Dobri duh turnira i čovjek zbog kojeg velika većina zvijezda i dolazi u Split, Ivica Mornar, i ovoga je puta doveo nekoliko iznenađenja. Osim domaćih zvijezda, stižu i Slovenac Zahovič, Belgijanac Schifo i nesuđeni hajdukovac Predrag Mijatović što turniru daje posebnu težinu.

Turnir počinje 27. prosinca u 15 sati i 30 minuta, polufinalnim ogledima Tropic club Equador – Plava kava, i Vanilla – Stella mare, a pobjednici se sastaju u finalu u 18 sati. Za Plavu kavu među ostalima nastupaju Davor Šuker, Aljoša Asanović, Goran Vučević, Zlatko Vujović, Dejan Računica, Nenad Pralija, Robert Špehar, Drago Gabrić, za Tropic club Equador Igor Štimac, Zvonimir Boban, Tonči Gabrić, Darijo Srna, Ivica Križanac, Blaž Slišković, Enzo Schifo… U drugom polufinalu u dresu Vanille igrat će Vedran Runje, Mario Stanić, Dado Pršo, Jurica Vranješ, Ivan Rakitić, Senijad Ibričić, Zlatko Zahovič, a nasuprot njima pod ravnanjem Zorana Vulića za Stela mare nastupaju Vladimir Balić, Robert Jarni, Niko Kovač, Almir Turković, Boris Živković, Milan Rapajić, Ivica Mornar, Mario Bazina, Stanko Bubalo i Predrag Mijatović.

U pauzi će snage odmjeriti dvije selekcije djevojčica ŽNK Marjan pojačane Macom Maradonom i Dragicom Palaversom, a na klupi će sjediti Robert Pauletić i Tomislav Ivić. Predstavljanje momčadi koje nastupaju na turniru povjereno je Siniši Vuci koji će pjevati za Stela mare, Plavu kavu na teren će ispratiti pjesma klape Cambi, a po tradiciji Vanillu prati pjesma Jelene Rozge te Tropic club Equador Marko Perković Thompson.