TULUM U DUBLINU

Hrvati moraju platiti, Keane ostaje kapetan

22.12.2009 u 12:57

Bionic
Reading

Irski napadač u redovima Tottenhama je prošloga tjedna, kaže, planirao organizirati partiju golfa za svoje suigrače, no završilo je klasičnim tulumom do ranih sati, a za 'team building' je saznao i trener Redknapp

Redknapp je pojasnio da ne vidi dobre razloge za cjelonoćno opijanje, a zasmetalo mu je i to što su igrači izlet pokušali sakriti.

'Nije im to baš pametan potez. Danas svi samo gledaju kako će te snimiti, ova generacija više se ne može ni od koga sakriti', točno je procijenio Redknapp.

Igračima, među kojima su Kranjčar, Modrić i Ćorluka, održao je očinski govor, a onda im je uzeo džeparac. Na tulum nisu otputovali Dos Santon, Pavljučenko, Bale i Palacios, a ostala šesnaestorica moraju uplatiti po pet tisuća funti u dobrotvorne svrhe.

S obzirom da toliko zarađuju svakoga dana, otočka javnost je očekivala da će se odgovornost slomiti na leđima organizatora fešte Robbieja Keanea. Pisalo se da bi mogao ostati bez kapetanske vrpce, no izvor iz kluba novinara The Suna je uvjerio da Keane ostaje kapetan. Ipak, jasno im je dano do znanja da se takvi prekršaji u budućnosti neće tolerirati.